90% patë të bardhë poshtë dhe patë pjesa më e madhe poshtë & mbushëse qese për gjumë & mjellmë pjesa më e madhe poshtë 200g / paga e pjesës së pranuar


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale