Leshi klasik i imët i leshit të hollë të leshit të pastër të rrobave të vjeshtës dhe dimrit i përshtaten pëlhurave të leshit me shumicë pëlhura leshi me cilësi të lartë


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale