Gjerësia 2 '' (5 cm) Gjerësia 6metra, lak jo ngjitës dhe goditje me injeksion. Shirita vetë fiksues të qepjes, aksesorët e veshjeve me grep dhe lak


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale