Dekoduesi i rrymës video të URay HEVC 4K Ultra HD H.265 / H265 dhe H.264 / H264 HDMI AV RCA për deshifrim të encoderit HTTP RTSP RTMP UDP.


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale