Kombinimi i patinazhit të shpejtësisë, Rrota bazë e patinazhit me shpejtësi 3X125 mm 125 mm, Rrota bazë dhe rripa ILQ-11 që mbajnë kushineta të bardha qeramike


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale