Fusha e pushkës optike 4-12X50 Taktike Optike e Gjelbër e Kuqe ndriçohet me shina anësore dhe montim i përshtatshëm për gjueti hekuri 20 mm Airsoft


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale