Combo Power për MyTwinDream 1800mm FPV Plane = për ndërtimin tuaj të thjeshtë, përfshirë motorët, ESCs, Propellers, Servos dhe Kabllot etj.


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale