Pajisjet e ndriçimit të kamerave të rrumbullakëta të palosshme Gosear 60cm, të cilat mund të ndriçohen, dhe pajisje për shpërndarjen e disqeve fotografike, që mbartin fotografinë e kasës


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale