Fuqia e Lartë 2.4G 12 Kanalesh 4000m Largësia e Transmetuesit me video pa tel dhe marrësi 2000mW 2.4GHz CCTV Transmetues pa tel


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale