Mbështetëse më e re për mbajtësen e dritës në tryezë + vidë 1/4 inç për dritë video LED dhe dritë unaze për transmetim të drejtpërdrejtë dhe shkrepje në studio


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale