Fabrika e Ujit Wheelton Filtër 8 shtresa Pastrimi i karbonit i aktivizuar me qeramikë dhe KDF dhe më shumë pastrues të ujit të kuzhinës shtëpiake


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale