Fshesë me korrent me robot, koha e gjatë e punës, kurrë mos prekni bazën e ngarkimit me mur dhe zërit, zhurmën e ulët, fshesë me korrent për shtëpi


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale