LIECTROUX B2005PLUS Fshesë me fshesë robotike, me ujë tank, lagësht dhe çaj me lagështi, me ton, HEPA, Program, bllokues virtual, UV, sipërfaqe IMD


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale