Super energji 500m 6LB-100LB Linja e gjelbërtuar e Linjës së Peshkimit PE Pejë Multifilament i fortë Carp Peshkimi i ujërave të ëmbla dhe litari i kripës


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale