Reja e peshkimit rrotullues të ri 10 + 1BBs 5.2: 1 Max Drag 10KG Peshkimi Carp Spin Reel mbështjellës dhe i pasëm


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale