Turbina T76 T4 A / R.81 Strehimi i kompresorit A / R.80 Vaji dhe Uji i ftohur 1000HP notues i lagësht që mban Turbo TurboCharger Turbine


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale