800g / 1g kupë për shkallën e ushqimit të kafshëve për lugë kuzhine kupe për ushqimin e qenve dhe maceve lugë shkalle kupe për matjen e kupës së lëvizshme me ekran LED


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale