Lexuesi CHAFON 15M UHF RFID është i integruar në antenën 12dBi IP65 me ndërfaqe RS232 / RS485 / WG26 dhe tregues LED për aplikimin e parkimit


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale