DEACTIVATOR i shkëlqyeshëm EAS RF LABEL, sistemi i alarmit të tingullit dhe zhurmës 8.2Mhz deaktivator i lehtë i etiketës me performancë të fortë


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale