S920A3R Skanues dokumentesh për identifikimin e kartës së identitetit Identifikimi i kartës IC Mbledhja e gishtave të shtypur dhe njohja e kodit QR etj.


Blej Tani

Produkte të lidhura

Zbritje maksimale